Facebook twitter
produkty regionalne produkty tradycyjne izba produktu regionalnego i lokalnego nasze kulinarne dziedzictwo
Nasze Kulinarne Dziedzictwo Jakość Tradycja

Aktualności

news

Konferencja w Poznaniu

Narodowa Wystawa Rolnicza na terenie Międzynarodowych Targów w Poznaniu to wydarzenie szczególne. Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego jest jednym z uczestników imprezy. Z tej okazji organizujemy konferencję „Rzeczpospolita Wielu Smaków – Sto lat polskiego stołu”.
Najsmaczniejsze produkty w Krynicy

Najsmaczniejsze produkty w Krynicy

Na początku września PIPRiL wraz ze Stowarzyszeniem Polska Ekologia zostały zaproszone przez ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi do zorganizowania pokazu połączonego z degustacją produktów z certyfikatami Jakość Tradycja oraz ekologicznych na Międzynarodowym Forum Ekonomicznym w Krynicy Zdroju. 
news

Z życia Izby

Informacje dotyczące bieżącej działalności Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego...
news

Rozwój współpracy sieciowej związanej z produkcją bezpiecznej żywności w ramach klastra”

Mazowiecki Park Naukowo-Technologiczny – Park Spółdzielczy w Płońsku w partnerstwie z Polską Izbą Produktu Regionalnego i Lokalnego w Warszawie oraz Fundacją Nauka i Edukacja dla Agrobiznesu w Warszawie realizuje operację pt. Rozwój współpracy sieciowej związanej z produkcją bezpiecznej żywności w ramach klastra.
news

Lokalnie, regionalnie i tradycyjnie – wiem co zjem

Fundacja Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego zapraszają do udziału w warsztatach w ramach operacji „Lokalnie, regionalnie i tradycyjnie – wiem co zjem”.
news

Ważne

Prosimy Członków PIPRiL o przesyłanie informacji dot. ewentualnych zmian: nazwy firmy, właściciela, adresu lub telefonu  czy adresu e-mail. Najlepiej pobrać deklarację członkowską (strona www.produktyregionalne.pl) i na niej podać nowe dane. Wypełnioną deklarację prosimy przesłać na adres: ul. Widok 20 lok. 1, 00-023 Warszawa.
1% na zachowanie tradycji i dziedzictwa kulinarnego

1% na zachowanie tradycji i dziedzictwa kulinarnego

Od 10 lat konsekwentnie walczymy o zachowanie naszego kulinarnego dziedzictwa, tradycyjnych receptur, o zachowanie magii i pamięci dawnych smaków. Dzięki nam sprawdzona, wysokiej jakości żywność jest dostępna dla coraz większej liczby konsumentów...
Aktualizacja danych członków

Aktualizacja danych członków

Prosimy Członków PIPRiL o przesyłanie informacji dot. zmian nazwy firmy, adresu lub telefonu i adresu e-mail. Najlepiej pobrać deklarację członkowską i na niej podać nowe dane.
Jak otwierać zakładki

Jak otwierać zakładki

„Nasze Kulinarne Dziedzictwo” oraz znak „Jakość Tradycja”? Wystarczy „kliknąć” odpowiedni znak graficzny, umieszczony w lewej części strony.