Facebook twitter
produkty regionalne produkty tradycyjne izba produktu regionalnego i lokalnego nasze kulinarne dziedzictwo
Nasze Kulinarne Dziedzictwo Jakość Tradycja

Aktualności

Apel!

Apel!

Kochani Członkowie i Przyjaciele Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego! Jak zapewne wielu z Was już wie, w nocy z 30 kwietnia na 1 maja spłonęło gospodarstwo agroturystyczne „Tatarska Jurta” w Kruszynianach na Podlasiu Dżennety i Mirosława Bogdanowiczów – naszych wspaniałych producentów, strażników kulinarnego dziedzictwa polskich Tatarów. Stracili nie tylko dorobek życia, lecz także wiele pieczołowicie gromadzonych bezcennych tatarskich pamiątek i dokumentów. Mimo to nie...
news

Walne Zgromadzenie Członków PIPRiL

mamy przyjemność zaprosić Państwa na Walne Zgromadzenie Członków Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego, które odbędzie się 20 czerwca (środa) o godz. 11.30 – w  pierwszym terminie, o godz. 12.00 – w drugim terminie, w Warszawie, w  sali 49 (parter) w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi, ul. Wspólna 30 – wejście od ul. Wspólnej.
news

Lokalnie, regionalnie i tradycyjnie – wiem co zjem

Fundacja Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego zapraszają do udziału w warsztatach w ramach operacji „Lokalnie, regionalnie i tradycyjnie – wiem co zjem”.
news

Ważne

Prosimy Członków PIPRiL o przesyłanie informacji dot. ewentualnych zmian: nazwy firmy, właściciela, adresu lub telefonu  czy adresu e-mail. Najlepiej pobrać deklarację członkowską (strona www.produktyregionalne.pl) i na niej podać nowe dane. Wypełnioną deklarację prosimy przesłać na adres: ul. Widok 20 lok. 1, 00-023 Warszawa.
1% na zachowanie tradycji i dziedzictwa kulinarnego

1% na zachowanie tradycji i dziedzictwa kulinarnego

Od 10 lat konsekwentnie walczymy o zachowanie naszego kulinarnego dziedzictwa, tradycyjnych receptur, o zachowanie magii i pamięci dawnych smaków. Dzięki nam sprawdzona, wysokiej jakości żywność jest dostępna dla coraz większej liczby konsumentów...
Aktualizacja danych członków

Aktualizacja danych członków

Prosimy Członków PIPRiL o przesyłanie informacji dot. zmian nazwy firmy, adresu lub telefonu i adresu e-mail. Najlepiej pobrać deklarację członkowską i na niej podać nowe dane.
Jak otwierać zakładki

Jak otwierać zakładki

„Nasze Kulinarne Dziedzictwo” oraz znak „Jakość Tradycja”? Wystarczy „kliknąć” odpowiedni znak graficzny, umieszczony w lewej części strony.