XIX Jarmark Galicyjski – Smaki Roztocza w Narolu
Włodarze Miasta i Gminy Narol, Nadleśniczy Nadleśnictwa Narol oraz Gminny Ośrodek Kultury w Narolu serdecznie zapraszają do wzięcia udziału w wydarzeniu, które pretenduje do kulturalnej wizytówki Województwa Podkarpackiego. Festyn „XIX Jarmark Galicyjski – Smaki Roztocza”, który odbędzie się w dniach 12-15 lipca 2018 roku, to stoiska z produktami i konkursy: „Spod Galicyjskiej Strzechy” dla kół Gospodyń Wiejskich, „Polskie Smaki Kniei” dla firm promujących „DARY LASÓW”, „Smaki Roztocza” dla kół łowieckich oraz finał konkursu „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro”.
Do finału konkursu „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro” Narol 2018 zakwalifikowały się następujące ekipy kucharskie:
- 1. Grzegorz Adamarek i Dariusz Osika - BLUE DIAMOND – Trzebownisko
- 2. Maciej Małecki i Marcin Nowak - BRASSERIE WARSZAWSKA – Warszawa
- 3. Jakub Sytykiewicz i Martin Guz - RESTAURACJA CUCINA – Poznań
- 4. Maciej Undziakiewicz i Dominika Kurko - ZAMEK DUBIECKO – Dubiecko
- 5. Eugeniusz Korolov i Andrzej Lysenko - HOTEL MANSOR - Ząbki
- 6. Mariusz Gocyła i Rafał Noga - ŚLĄSKA PROHIBICJA – Katowice
- 7. Jan Cup i Karolina Płatek - RESTAURACJA PERCHERON – Kraków
- 8. Mariusz Szwerluga i Piotr Kuzdro - GRAND HOTEL – Rzeszów
- 9. Monika Ślęzak i Aneta Stelmach - TAWERNA MARINA – Tarnobrzeg
Więcej informacji:
Dyrektor Gminnego Ośrodka Kultury w Narolu Marlena Wiciejowska, tel. 662 118 799
oraz w linkach:
https://drive.google.com/open?id=1LCAgLuQdqiJ3QcvIIOe-nNFvSeZcmC_3;
https://drive.google.com/open?id=1NtorgGQK01fbckOjdkOJW2UEufr1HopA
Regulaminy: