Facebook twitter
produkty regionalne produkty tradycyjne izba produktu regionalnego i lokalnego nasze kulinarne dziedzictwo
Nasze Kulinarne Dziedzictwo Jakość Tradycja

XIX Jarmark Galicyjski – Smaki Roztocza w Narolu

Włodarze Miasta i Gminy Narol, Nadleśniczy Nadleśnictwa Narol oraz Gminny Ośrodek Kultury w Narolu serdecznie zapraszają do wzięcia udziału w wydarzeniu, które pretenduje do kulturalnej wizytówki Województwa Podkarpackiego. Festyn „XIX Jarmark Galicyjski – Smaki Roztocza”, który odbędzie się w dniach 12-15 lipca 2018 roku, to stoiska z produktami i konkursy: „Spod Galicyjskiej Strzechy” dla kół Gospodyń Wiejskich, „Polskie Smaki Kniei” dla firm promujących „DARY LASÓW”, „Smaki Roztocza” dla kół łowieckich oraz finał konkursu „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro”. 

Do finału konkursu „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro” Narol 2018 zakwalifikowały się następujące ekipy kucharskie:

  1. 1.  Grzegorz Adamarek     i   Dariusz Osika      -      BLUE DIAMOND – Trzebownisko
  2. 2.  Maciej Małecki              i Marcin Nowak      -     BRASSERIE WARSZAWSKA – Warszawa
  3. 3.  Jakub Sytykiewicz        i  Martin Guz           -     RESTAURACJA CUCINA – Poznań
  4. 4.  Maciej Undziakiewicz   i   Dominika Kurko    -    ZAMEK DUBIECKO – Dubiecko
  5. 5.  Eugeniusz Korolov       i  Andrzej Lysenko   -     HOTEL MANSOR - Ząbki
  6. 6.  Mariusz Gocyła            i  Rafał Noga            -   ŚLĄSKA PROHIBICJA – Katowice
  7. 7.  Jan Cup                        i Karolina Płatek      -    RESTAURACJA PERCHERON – Kraków
  8. 8.  Mariusz Szwerluga       i   Piotr Kuzdro           -   GRAND HOTEL – Rzeszów
  9. 9.  Monika Ślęzak              i  Aneta Stelmach     -    TAWERNA MARINA – Tarnobrzeg

 

Więcej informacji:

Dyrektor Gminnego Ośrodka Kultury w Narolu Marlena Wiciejowska, tel. 662 118 799

oraz w linkach:

https://drive.google.com/open?id=1LCAgLuQdqiJ3QcvIIOe-nNFvSeZcmC_3;

https://drive.google.com/open?id=1NtorgGQK01fbckOjdkOJW2UEufr1HopA

 

Regulaminy: