Facebook twitter
produkty regionalne produkty tradycyjne izba produktu regionalnego i lokalnego nasze kulinarne dziedzictwo
Nasze Kulinarne Dziedzictwo Jakość Tradycja

Wydarzenia, Targi, Imprezy

Wyjazd do Włoch

Wyjazd do Włoch

Zapraszamy do udziału w wyjeździe studyjnym do Włoch w ramach operacji pn. „Rozwój obszarów wiejskich w oparciu o turystykę kulinarną w dniach 9-13 sierpnia 2021 roku
Festiwal Smaków w Cieszanowie

Festiwal Smaków w Cieszanowie

To będzie wielka kulinarna uczta. Rozpoczyna się 19 czerwca zawodami wędkarskimi "Rybka z haka" dla dorosłych w dyscyplinie gruntowo-spławikowej, a 26 czerwca odbędzie się wielka kulinarna feta podczas plenerowego wydarzenia w Cieszanowie "Smaki Galicji".
news

Jarmark Norbertański w Busku

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski organizują Jarmark Norbertański, który odbędzie się 4-5 września 2021 r. w Busku Zdroju, w ramach ogólnopolskiego wydarzenia Polskie Kulinaria.
news

Projekt poprawiający jakość świadczonych usług turystycznych na wsi i zwiększenie bezpieczeństwa zdrowotnego

Polska Federacja Turystyki Wiejskiej „Gospodarstwa Gościnne” realizuje projekt pt. „Rozwój kompetencji kadr zawodowych i społecznych dla potrzeb turystyki w zakresie poprawy świadczonych usług” współfinansowany ze środków otrzymanych od Ministerstwa Rozwoju, Pracy i Technologii.
news

Twój wybór ma znaczenie

kontynuacja ogólnopolskiej kampanii informacyjnej "Kupuj świadomie - Produkt polski", której celem jest zwiększenie wiedzy Polaków nt. znaczenia świadomych decyzji zakupowych...