Facebook twitter
produkty regionalne produkty tradycyjne izba produktu regionalnego i lokalnego nasze kulinarne dziedzictwo
Nasze Kulinarne Dziedzictwo Jakość Tradycja

Jarmark Norbertański

Szanowni Państwo, Członkowie Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz producenci-posiadacze znaku „Jakość Tradycja”

serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w Jarmarku Norbertańskim, organizowanym w ramach ogólnopolskiego wydarzenia „Polskie Kulinaria Busko-Zdrój 2022” przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski, we współpracy z Urzędem Miasta i Gminy w Busku-Zdroju, Buskim Samorządowym Centrum Kultury i Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni. 

Głównym celem naszej imprezy jest promocja polskich producentów produktów regionalnych i tradycyjnych oraz pokazanie możliwości przygotowywania potraw z wykorzystaniem tych produktów.

Jarmark odbędzie się w dniach 2-4 września 2022r. przy ul. 1-ego Maja w Busku-Zdroju.

Zainteresowanych uczestnictwem w wydarzeniu prosimy o przesłanie wypełnionego i podpisanego skanu formularza karty zgłoszenia uczestnictwa na adres mailowy: biuro@polskiekulinaria.org.pl w terminie do  20.07.2022 r.

Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc, liczy się kolejność zgłoszeń.

   

Udział w kiermaszu jest płatny. Istnieje możliwość dofinansowania miejsca wystawienniczego w domku kiermaszowym dla:

  1. Produktów i przetworów z wieprzowiny
  2. Produktów zbożowych, mącznych, cukierniczych i kasz
  3. Produktów i przetworów z owoców i warzyw

Będzie możliwość pokazania swojej oferty oraz prowadzenia sprzedaży.
Liczymy na bardzo dużą frekwencję.
Na naszą imprezę zapraszamy także przedstawicieli z branży handlowej, przedstawicieli organizacji konsumenckich i mediów.

Więcej na stronie wydarzenia – www.polskiekulinaria.org.pl

 

Do pobrania:

Serdecznie zapraszamy!    

Izabella Byszewska, Prezes Zarządu PIPRiL

Alicja Stępień, Prezes Zarządu PIPRiLOŚ; kontakt 606 464 932